Trendy Kapsalon en gecertificeerd Haarwerk specialist

 

HOGE KWALITEIT VOOR EEN VOORDELIGE PRIJS

  

IEDEREEN IS WELKOM

 

Op 29 juli 2016 opende Esther van Herwijnen en Julienne Logghe de deuren van Riviera Hairstyles in Regionaal Behandelcentrum Wiekendael. "Dit betekend overigens niet dat alleen cliënten van Wiekendael bij ons terecht kunnen als klant. Integendeel zelfs, iedereen is juist welkom in onze trendy kapsalon en die verscheidenheid aan klanten is wat voor ons het werk zo leuk maakt. Elke dag is weer anders ....

 

KWALITEIT

Speerpunt van Riviera Hairstyles is dat wij een hoge kwaliteit bieden tegen een vrij lage prijs. "We hebben beide veel ervaring in het kappersvak en volgen regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op kappersgebied. Knippen, kleuren, haarverlenging, watergolven, permanenten, we doen het allemaal. En wat voor coupe je ook wilt, van trendy tot meer behouden, wij kunnen alle kapsels knippen. " Bovendien werken we in de salon uitsluitend met kwaliteitsproducten." We werken met het merk Goldwell. Wij willen onze klanten immers het beste bieden, maar dan wel betaalbaar voor elke 'portemonnee'."

 

WIJ ZIJN ER VOOR U..

Hoofdhuid problemen,  op zoek naar een pruik of haarwerk, onderhoud en verzorging van uw pruik of haarwerk.

Wij zijn er voor u. Onder de Tab "Haarwerkspecialist Riviera Hairstyles" vind u alle informatie.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Inmiddels weten steeds meer mensen Riviera Hairstyles te vinden, ook van buiten Wiekendael. "En dat is precies onze bedoeling. Wij willen dat iedereen weet wie we zijn en wat we kunnen." Maak dus gewoon eens een afspraak bij onze kapsalon en laat je zelf overtuigen van onze kapperskwaliteiten. "We doen er alles aan om je blij met je nieuwe coupe weer naar huis te laten gaan !"

 

Veel plezier met het bezoeken van de website en wij hopen u snel van dienst te mogen zijn.

 

Openingstijden: Dinsdag - Donderdag  - Vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur

Op Woensdag zijn wij aanwezig op de Lokatie Weihoek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mogen wij ons even voorstellen...

 Julienne Logghe (links) en Esther van Herwijnen (rechts) 

 

Wij zitten beide al jaren in het kappersvak. 

Onze passie is om u tevreden en stralend met een prachtig kapsel naar huis te laten gaan.