Riviera Hairstyles in Roosendaal geeft deskundig advies.

Bijna 60% van de Nederlanders heeft haar- en/of hoofdhuidproblemen

 

Maar liefst 58,8% van de Nederlanders en dus ook van de inwoners van Roosendaal geeft aan haar- en of hoofdhuidproblemen te hebben. En dat terwijl 86,6% van diezelfde groep aangeeft dat hun haar belangrijk is voor hun welbevinden en zelfvertrouwen. Gelukkig zijn er oplossingen, maar dan moet je wel weten waar je die kunt vinden!

 

Haar- en hoofdhuidproblematiek is voor veel Nederlanders een probleem en vaak ook een taboe. Gespecialiseerde haarwerkspecialisten kunnen veel betekenen. Want er zijn goede behandelingen voor haar- en hoofdhuidproblemen. Maar uit onderzoek blijkt ook dat ruim 70% van de mensen met haar- en hoofdhuidproblemen niet weten dat ze bij een haarwerkspecialist terecht kunnen met hun problemen en vragen.

 

Het belang van haar

86,6% van de Nederlanders vindt dat hun haar en kapsel bijdraagt aan het zelfvertrouwen en welbevinden. “Haar is ontzettend belangrijk voor het welzijn van mensen.” vertelt Esther van Herwijnen van Riviera Hairstyles. Het is belangrijk dat er meer aandacht komt voor haarproblematiek, want het is een beladen onderwerp. Haarwerkspecialisten hebben veel kennis en kunnen een heel belangrijke rol spelen in het behandelen van haarproblemen.”

 

Deskundig advies

Uit onderzoek blijkt dat 70,3% van de Nederlanders niet weet dat je bij haar- en hoofdhuidproblemen voor een deskundig advies naar een erkende haarwerkspecialist kunt gaan. Bij haarwerkspecialisten denken mensen vaak aan ernstige haarproblemen, bijvoorbeeld haaruitval door chemo of alopecia. Maar een haarwerkspecialist kan ook veel betekenen voor mensen met minder ernstige klachten, die geen haarwerk nodig hebben. Esther van Herwijnen van Riviera Hairstyles : “Er is zoveel mogelijk qua preventie van haaruitval en het oplossen van problemen, maar helaas weet nog niet iedereen dit.”

 

Erkende en geschoolde haarwerkspecialisten

De ANKO Sectie Haarwerken verenigt zo’n 350 deskundige en erkende haarwerkspecialisten, die zijn getoetst op hun kennis en die continu worden geschoold met de laatste inzichten. Zij zijn gewend te werken met kwetsbare klanten. Hun salons zijn zo ingericht dat privacy voorop staat en klanten zich snel op hun gemak voelen.

 

Willeke Pietersma, voorzitter ANKO sectie Haarwerken: “ANKO haarwerkspecialisten kennen heel goed de onzekerheden en gevoeligheden van bijvoorbeeld kankerpatiënten en mensen met alopecia, maar juist ook van mensen met ‘gewoon’ heel dun haar of een gevoelige hoofdhuid. Zorg en beauty gaan bij ons hand in hand en we zijn ons ook uitermate bewust van de rol die we hebben in het tijdig signaleren en doorverwijzen van problemen. Juist door tijdige signalering kan heel veel persoonlijke ellende voorkomen worden. En dat scheelt simpelweg zorgkosten!”

 

 

Dag van het Haarwerk

“Door op dinsdag 10 oktober een ‘Dag van het Haarwerk’ te organiseren, proberen we meer bekendheid te geven aan deze uiterst deskundige beroepsgroep” legt Esther van Herwijnen van Riviera Hairstyles uit. “En zo laten we mensen met haar- en hoofdhuidproblemen weten welke oplossingen er allemaal zijn. Kom op zaterdag 21 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur -of op een andere dag- vooral bij ons langs voor vragen, advies of een vrijblijvende kennismaking.”

 


Vindt je ons in Roosendaal Bruist ?

Op vertoon van onze advertentie een heerlijk masker voor uw haar gratis.


Yes we zijn genomineerd !

Als je ons winnaars wilt maken stem dan vanaf 12 maart op ons via www.kapperenkapsalon.nl/riviera-hairstyles of stuur een sms naar 1008 met de tekst "VOTE1418"

Dan wordt Riviera Hairstyles misschien wel de leukste kapsalon !


De ultieme beurs van het jaar 2016

"TOP HAIR  TREND & Fashion Days"

 

Mooie beurs met veel show met de nieuwste trends op haar gebied, manicure, make- up en sieraden en accesoires.

 

Newsha Nieuw product voor het glad maken van het haar. Blijft 3-6 mnd glad.

Crazy Colours !! Nieuwe zachte pastel tinten of zelf harde felle kleuren alles is mogelijk !

Riviera Hairstyles kan deze kleuringen ook verzorgen. Neem contact op voor meer informatie.

Leuke mooie vlecht technieken voor een avondje uit of een mooi Bruidskapsel.

Balmain met systeme volume demontratie en vele vele producten zoals onder andere TIGI, Goldwell, Kiss en Schwarzkopff

Ook qua Make-up. Manicure en Accessoires weer de nieuwste kleuren en trends.

Uiterlijke verzorging beurs 2015 Gorinchem !

Beurs met voor ieder wat wils mbt uiterlijke verzorging, van Pedicure, Manicure, Kapster, Bleken van tanden en onder meer Haarverlening.

 

Nieuwe producten zoals Electric Hairdressing uit Engeland. Mooi product wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling en de houdbaarheid van het kapsel garandeert zonder erg veel van het product te hoeven gebruiken. Kijk voor leuke weetjes over dit product op www.electric-hair.com

 

CND Gellak met leuke trends voor op de nagels en mooie nieuwe zachte kleuren voor het voorjaar.

 

De leukste sjaals en sieraden waren ook weer aanwezig.  Deze zijn binnenkort via deze site te bestellen bij Riviera Hairstyles.