Haarwerkspecialist Riviera Hairstyles

Wij zijn er voor u...

Bent u op zoek naar een pruik of haarwerk of heeft u hoofdhuid problemen.

"Wij zijn er voor u".

Bij de eerste afspraak plannen wij extra tijd in om tot de juiste diagnose te komen, zodat er in overeenstemming met de cliënt het behandelplan opgesteld kan worden.

Sinds een aantal jaren zet Riviera Hairstyles zich ook in voor de Stichting Haarwensen. Wilt u uw haar doneren? Dan kunt u uw haar in een nieuwe coupe laten knippen bij Riviera Hairstyles  (voor meer informatie kijk bij de tab Stichting Haarwerken.)


Gecertificeerd haarwerkspecialist

Wij zijn een gecertificeerd ANKO Haarwerkspecialist en al 25 jaar gespecialiseerd in Dames en Heren kappersvak.

 

Riviera Hairstyles werkt professioneel en discreet.

Vanaf de leeftijd 18 jaar kunt u bij ons terecht voor een haarwerk.

Wij werken uitsluitend op afspraak zodat we voor u alle tijd in kunnen plannen die u nodig heeft.

Onze kapsalon is gevestigd in Zorgcentrum "Wiekendael, St Groenhuijsen" in Roosendaal.

Bij ons kunt u gratis uw auto parkeren op eigen terrein.

 

 


Kennismaking en informatie


Voor kennismaking kunt u een afspraak maken via telefoon nr. 06-11445200 of u kunt een e-mail sturen naar haarwerkspecialist.riviera@gmail.com.

 

Een kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend. U kunt bij ons binnen 5 werkdagen langs komen voor intakegesprek. Wij geven u alle aandacht om uw vragen te beantwoorden.

 

Wij zijn aangesloten bij vrijwel alle zorgverzekeraars. Ook kunnen wij u informeren over de prijzen en vergoedingen voor uw haarwerk.

 

Indien gewenst kunnen wij ook in het ziekenhuis of aan huis een bezoek brengen voor kennismaking of behandeling.

 

Wij geven u ook altijd de mogelijkheid een haarwerk of haarstuk te reserveren voor een periode van minimaal 3 weken en maximaal 6 weken.

Wat houdt een kennismaking / intakegesprek in ?

Een kennismaking / intakegesprek vindt plaats in de kapsalon, aparte gespreksruimte of bij u aan huis of in het Ziekenhuis. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Daarbij houden we rekening met wat u het fijnst vindt en volgen de richtlijnen van het RIVM i.v.m. het corona virus. Wij houden dus 1.5 meter afstand, geven u geen hand bij binnen komst. Dit gesprek duurt +/- 1 uur.

 

Om het juiste haarstuk en haarwerk naar uw wens te kunnen verzorgen, stellen wij u een aantal vragen.  Allereerst vragen wij naar uw medische indicatie en of u een verwijzing heeft van een huisarts of medisch specialist. Als u een verwijzing heeft kunnen wij via de verzekering een aanvraag doen, zodat u via de basis en/of aanvullende verzekering een vergoeding krijgt.

 

Ook vragen wij aanvullende informatie over uw levenswijze. Bijvoorbeeld sport u? Fiets u naar uw werk? Transpireert u veel? Wilt u het haarwerk/haarstuk dagelijks dragen en evt ook s'nachts. Wilt u het vast bevestigd hebben of zelf op en af kunnen zetten. 

 

Ook vragen wij u naar uw gezondheid, heeft u last van allergieën, litteken weefsel of een gevoelige huid.

Naar aanleiding van de antwoorden kunnen we samen met u gaan kijken of de keuze zal uitgaan voor echt haar of synthetisch haar en wat voor binnenwerk het beste bij u past. Ook bespreken we het model van het haarwerk wilt u het kort of lang of wilt u hetzelfde model als u nu draagt. Hierna kijken we met een kleurenring samen welke haarkleur u het mooist vindt en wat bij u past.

U kunt daarin altijd diverse kleuren aangeven. 

We gaan uw hoofdmaat meten, dit doen wij zorgvuldig en zo voorzichtig mogelijk (met handschoen aan i.v.m de RIVM richtlijnen). 

Mocht u dit graag zelf doen dan gaan wij u daar in begeleiden, zodat we de juiste maten hebben voor het te bestellen haarwerk/haarstuk.

Wij maken foto's van uw haar, zoals het haar op het moment is, tijdens het intakegesprek.

Deze foto's worden niet gepubliceerd en komen niet op facebook of instragram. 

Na dit alles noteren we nog uw persoonlijke gegevens, NAW  - verzekeringsmaatschappij waar u bent aangesloten bent, uw polis nummer en we hebben uw BSN nummer nodig.

Als u een goed gevoel heeft bij het intake/kennismakingsgesprek laten we in overleg met u een aantal haarwerken/haar stukken op zicht komen (zonder enige verplichting) en maken we een tweede afspraak voor een passessie.

Pas sessie

De tweede afspraak is een passessie.

De haarwerken/haar stukken zijn binnen en we nemen nu de tijd voor u om samen deze te passen, u kunt dan het binnenwerk bekijken en voelen en ook het haarwerk passen.

Wij kunnen het model van het haarwerk kan aanpassen naar wens. Denk hierbij aan aanpassingen in de lengte en dikte van haarwerk. 

Haarwerken bestaan uit diverse materialen. Samen kijken we welk materiaal het fijnst voelt en het beste bij u past.

Aan de hand van al uw wensen kunt u zelf een keus maken welk haarwerk of haardeel het beste bij u past. Mocht u nog niet kunnen beslissen dan kunnen we het haarwerk minimaal 3 weken en maximaal 6 weken voor u gereserveerd houden.

 

 

De derde afspraak is een controle afspraak.

 

Hierbij kijken we samen of het haarwerk fijn zit en of het nog ergens aangepast moet worden.

Ook kunt u dan nog al uw vragen stellen waar u evt. tegen aan loopt en wij kijken dan samen voor een passende oplossing, zodat u zorgeloos uw haarwerk of haardeel kunt dragen.

 

Het is goed voor uw haarwerk deze eens in de 6 weken door ons te laten onderhouden, wij verzorgen het intensief en stomen uw haarwerk indien nodig.

 

                                                                                                                 "Wij zijn er voor U"

Openingstijden haarwerken

Maandag op afspraak

Dinsdag van 9:00 uur tot 17:00 uur

Woensdag 9:00 uur tot 12:00 uur na 12:00 uur op afspraak

Donderdag 9:00 uur tot 17:00 uur

Vrijdag 9:00 uur tot 17:00 uur

Zaterdag 9:00 uur tot 12:00 uur na 12:00 uur op afspraak

Buiten openingsuren ook bereikbaar via Whatsapp.

Waar vind u ons ?

Wij zijn gevestigd in Wiekendael St Groenhuysen

Kalsdonksestraat 89

4702 ZB te Roosendaal.

Basisadvies (eerste) bezoek haarwerkspecialist

 

  • Ga nooit alleen. Neem iemand mee die met je mee kan voelen, maar ook kritisch is. Het liefst iemand die al ervaring heeft met haarwerken en je kan behoeden voor de ergste valkuilen. Het kan een familielid zijn of een vriendin/vriend of een lotgenoot
  • Bezoek minimaal twee verschillende haarwerkers. Niet alleen de kwaliteit of soort van het haarwerk is belangrijk, maar ook de relatie met een haarwerker. Het is goed als er een klik is en het gevoel er is dat men je echt begrijpt.
  • Let op of de haarwerker ANKO, HSBN en/of SEMH gecertificeerd is.
  • Wees in het begin terughoudend over het financiële aspect of je vergoeding vanuit je zorgverzekering. Dit om te voorkomen dat het als uitgangspunt wordt genomen over de uiteindelijk te maken keuze.
  • Denk van tevoren goed na over wat jij verwacht van een haarwerk en waar dit aan moet voldoen. Denk hierbij aan sporten, eenvoud, tutten met je haar etc.
  • Er is altijd een goede haarwerker in jouw buurt. Laat je niet overhalen om naar een haarwerker te gaan die ver uit jouw buurt ligt.
  • Teken nooit iets na het eerste gesprek. Laat alles bezinken.
  • Vraag evt bij meer dan één haarwerker offerte aan.
  • Wij zijn aangesloten bij de geschillencommissie Uiterlijke Verzorging van de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken (SGC) Klachtenprocedure opvraagbaar.