Haarwerkspecialist Riviera Hairstyles

Wij zijn er voor u...

Bent u op zoek naar een pruik of haarwerk of heeft u hoofdhuid problemen.

"Wij zijn er voor u".

Bij de eerste afspraak plannen wij extra tijd in om tot de juiste diagnose te komen, zodat er in overeenstemming met de cliënt het behandelplan opgesteld kan worden.

Sinds een aantal jaren zet Riviera Hairstyles zich ook in voor de Stichting Haarwensen. Wilt u uw haar doneren? Dan kunt u uw haar in een nieuwe coupe laten knippen bij Riviera Hairstyles  (voor meer informatie kijk bij de tab Stichting Haarwerken.)


Gecertificeerd haarwerkspecialist

Wij zijn een gecertificeerd ANKO Haarwerkspecialist en al 25 jaar gespecialiseerd in Dames en Heren kappersvak.

 

Riviera Hairstyles werkt professioneel en discreet.

Vanaf de leeftijd 18 jaar kunt u bij ons terecht voor een haarwerk.

Wij werken uitsluitend op afspraak zodat we voor u alle tijd in kunnen plannen die u nodig heeft.

Onze kapsalon is gevestigd in Zorgcentrum "Wiekendael, St Groenhuijsen" in Roosendaal.

Bij ons kunt u gratis uw auto parkeren op eigen terrein.

 

 


Kennismaking en informatie


Voor kennismaking kunt u een afspraak maken via telefoon nr. 06-11445200 of u kunt een email sturen naar haarwerkspecialist.riviera@gmail.com.

 

Een kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

U kunt bij ons binnen 5 werkdagen langs komen voor intakegesprek. Wij geven u alle aandacht om uw vragen te beantwoorden.

 

Wij zijn aangesloten bij vrijwel alle zorgverzekeraars. Ook kunnen wij u informeren over de prijzen en vergoedingen voor uw haarwerk,

 

Indien gewenst kunnen wij ook in het ziekenhuis of aan huis een bezoek brengen voor kennismaking of behandeling.

 

Wij geven u ook altijd de mogelijkheid een haarwerk of haarstuk te reserveren voor een periode van minimaal 3 weken en maximaal 6 weken.

Wat houdt een kennismaking / intake gesprek in ?

Een kennismaking / intake gesprek vindt plaats in de kapsalon, aparte gespreksruimte of bij u aan huis waar u zelf de keuze aan geeft en volgens de richtlijnen van het RIVM i.v.m. het corona virus. Wij houden dus 1.5 mtr afstand, geven u geen hand bij binnen komst. Dit gesprek duurt +/_ 1 uur.

 

Om het juiste haarstuk, haarwerk naar u wens te kunnen verzorgen stellen wij u een aantal vragen.  Aller eerst vragen wij naar uw medische indicatie. En of u een verwijzing heeft van een huisarts of medisch specialist. Als u een verwijzing heeft kunnen wij via de verzekering een aanvraag doen zodat u via de basis en/of aanvullende verzekering een vergoeding krijgt.

 

Ook vragen wij aanvullende informatie over uw levenswijze, bv sport u, fiets u naar uw werk, transpireert u veel, wilt u het haarwerk/haarstuk dagelijks dragen en evt ook s'nachts, wilt u het vast bevestigd hebben of zelf op en af kunnen zetten. 

 

Ook vragen wij u naar uw gezondheid, heeft u last van allergieën, litteken weefsel of een gevoelige huid.

Na aanleiding van de antwoorden kunnen we samen met u gaan kijken of de keuze zal uitgaan voor echt haar of synthetisch haar en wat voor binnen werk er het beste bij u pas. Ook bespreken we het model van het haarwerk wilt u het kort of lang of wilt u hetzelfde model als u nu draagt. Hier na kijken we met een kleuren ring samen welke haarkleur u het mooist vindt en wat bij u past.

U kunt daarin altijd diverse kleuren aangeven. 

We gaan uw hoofd maat meten, dit doen wij zorgvuldig en zo voorzichtig mogelijk (met handschoen aan i.v.m de RIVM richtlijnen.) 

Mocht u dit graag zelf doen dan gaan wij u daar in begeleiden zodat we de juiste maten hebben voor het te bestellen haarwerk / haarstuk.

Wij maken ook foto's van uw haar zoals het haar op het moment is tijdens het intake gesprek.

Deze foto's worden niet gepubliceerd, komen niet op facebook of instragram. 

Na dit alles noteren we nog uw persoonlijke gegevens, NAW  - verzekeringsmaatschappij waar u bent aangesloten bent, uw polis nummer en we hebben uw BSN nr nodig.

Als u een goed gevoel heeft bij het intake / kennismakingsgesprek laten we in overleg met u een aantal haarwerken / haar stukken op zicht komen (zonder enige verplichting) en maken we een tweede afspraak voor een pas sessie.

Pas sessie

De tweede afspraak is een pas sessie.

De haarwerken / haar stukken zijn binnen en we nemen nu de tijd voor u om samen deze te passen, u kunt dan het binnen werk bekijken en voelen en ook het haarwerk passen.

Het haarwerk kan aangepast qua lengte of dikte van het haarwerk, wij kunnen het model aanpassen naar uw wens. 

Haarwerken bestaan uit diverse materialen, samen kijken we welk materiaal het fijnst voelt en het beste bij u past.

Aan de hand van al uw wensen kunt u zelf een keus maken welk haarwerk of haardeel het beste bij u past.

 

 

De derde afspraak is een controle afspraak.

 

Hierbij kijken we samen of het haarwerk fijn zit en of het nog ergens aangepast moet worden.

Ook kunt u dan nog al uw vragen stellen waar u evt tegen aan loopt, en wij kijken dan samen voor een passende oplossing zodat u zorgeloos uw haarwerk of haardeel kunt dragen.

 

"Wij zijn er voor U"

Openingstijden haarwerken

Maandag op afspraak

Dinsdag van 9:00 uur tot 17:00 uur

Woensdag 9:00 uur tot 12:00 uur na 12:00 uur op afspraak

Donderdag 9:00 uur tot 17:00 uur

Vrijdag 9:00 uur tot 17:00 uur

Zaterdag 9:00 uur tot 12:00 uur na 12:00 uur op afspraak

Buiten openingsuren ook bereikbaar via Whatsapp.

 

 

 

 

"De Zomer komt er weer aan."

 

Een haarwerk, of haardeel kan dan best warm zijn op uw hoofd. 

Stop overmatig zweten onder een pruik.

De Headline It Wigliners zorgen voor een betere temperatuur van de hoofdhuid onder het haarwerk en slaan oliën en talg op, zodat het haarwerk fris blijft!

Goed te gebruiken tijdens het sporten met een haarwerk of tijdens warme zomerdagen. 

Doosje van 10 stuks. € 39,95

Telefonisch, via email of whatsapp te bestellen.

Basisadvies (eerste) bezoek haarwerkspecialist

 

  • Ga nooit alleen. Neem iemand mee die met je mee kan voelen, maar ook kritisch is. Het liefst iemand die al ervaring heeft met haarwerken en je kan behoeden voor de ergste valkuilen. Het kan een familielid zijn of een vriendin/vriend of een lotgenoot
  • Bezoek minimaal twee verschillende haarwerkers. Niet alleen de kwaliteit of soort van het haarwerk is belangrijk, maar ook de relatie met een haarwerker. Het is goed als er een klik is en het gevoel er is dat men je echt begrijpt.
  • Let op of de haarwerker ANKO, HSBN en/of SEMH gecertificeerd is.
  • Wees in het begin terughoudend over het financiële aspect of je vergoeding vanuit je zorgverzekering. Dit om te voorkomen dat het als uitgangspunt wordt genomen over de uiteindelijk te maken keuze.
  • Denk van tevoren goed na over wat jij verwacht van een haarwerk en waar dit aan moet voldoen. Denk hierbij aan sporten, eenvoud, tutten met je haar etc.
  • Er is altijd een goede haarwerker in jouw buurt. Laat je niet overhalen om naar een haarwerker te gaan die ver uit jouw buurt ligt.
  • Teken nooit iets na het eerste gesprek. Laat alles bezinken.
  • Vraag evt bij meer dan één haarwerker offerte aan.